• Το αμετανόητο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει την απογοήτευσή της για τη σημερινή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το τέλος της παρέλασης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: “….δε θα λυγίσουμε, για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που δεν αξίζει αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στο τέλος θα είμαστε νικητές. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

    Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού θα έπρεπε να νοιάζει όλους εκείνους, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός Πρόεδρος, οι οποίοι με τις πολιτικές τους αποφάσεις την τελευταία 35ετία οδήγησαν τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο ελλειμμάτων, δανεισμών και χρεών.

    Κανείς στόχος από όσους έχει θέσει σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν θεωρείται εφικτός και γι’ αυτό δεν φταίει καμία ευρωπαϊκή συμπεριφορά, αλλά η πολιτική ηγεσία που αδυνατώντας να επιβάλλει τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες, εξαναγκάζει τους πολίτες στη φτώχεια, κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι με τις πατριωτικές κορώνες ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους βαρβάρους.

    Ο ελληνικός λαός θα είναι νικητής, όταν αποδοκιμάσει το παρόν πολιτικό σύστημα που μιλάει με συναισθηματικούς όρους για προβλήματα που απαιτούν πρακτικές, λογικές και αυτονόητες πλέον λύσεις.

Comments are closed.