Εθελοντές

Navigation
Γίνε εθελοντής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

Γίνε εθελοντής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

Ως εθελοντές συμμετέχετε σε όλα τα συνέδρια, τα τραπέζια διαλόγου και τις ημερίδες της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε νέους φίλους και θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στις ιδέες της ελευθερίας και της ανοιχτής κοινωνίας.

Αν θέλεις να βοηθήσεις την Φιλελεύθερη Συμμαχία εθελοντικά συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα εθελοντών

* indicates required
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα χρησιμοποιεί τα στοιχεία που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνεί μαζί σας και να σας παρέχει ενημερώσεις σχετικά με τη δράση του κόμματος.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία χρησιμοποιεί τα mails των εγγεγραμμένων χρηστών αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Tα mails των εγγεγραμμένων δεν θα δοθούν σε τρίτους. Όλα τα mails των εγγεγραμμένων σε αυτό το newsletter φυλάσσονται στους servers της πλατφόρμας “Mailchimp” για διάρκεια 10 ετών. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγγραφείτε από το Newsletter, πατώντας την επιλογή “Απεγγραφή” στο κάτω μέρος οποιουδήποτε Newsletter σας έχει αποσταλεί καθώς επίσης και να ανανεώσετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε επίσης να απεγγραφείτε ή να ανανεώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, στέλνοντας mail στο [email protected] με θέμα “Απεγγραφή από το Newsletter” και “Ανανέωση Στοιχείων Newsletter”, αντίστοιχα.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Top