• ΟΑΕΕ: Μας ασφαλίζει….στη φυλακή!

    Μετά τη συστηματική και μεθοδευμένη δαιμονοποίηση του ιδιωτικού τομέα από τους κρατιστές τα τελευταία τριάντα χρόνια, έχει ξεκινήσει για τα καλά η απροκάλυπτη καταδίωξή του.

    Το κράτος, σε ρόλο “προστάτη” και “προαγωγού”, και επικαλούμενο την “ασφάλειά” μας, μας απειλεί απροκάλυπτα με τη στέρηση της ελευθερίας μας και με εγκλεισμό στη φυλακή. Με ένα χουντικό νόμο του 1967 ποινικοποιείται η μη συμμετοχή στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) αλλά  και η αδυναμία  καταβολής των δυσανάλογων “ασφαλιστικών” εισφορών.

    Έτσι, η κυβέρνηση στερεί και τις τελευταίες ευκαιρίες αξιοπρεπούς επιβίωσης των ελευθέρων επαγγελματιών.

    Είναι γνωστό ότι από τον ιδιωτικό τομέα προέρχεται το σύνολο σχεδόν του ενάμιση εκατομμυρίου ανέργων, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν ζητήματα επιβίωσης. Κανείς, ωστόσο, από τους «ανθρωπιστές» των ΔΕΚΟ και των επαναστατικών δρώμενων δεν ασχολείται με τις αυτοκτονίες και τα οικογενειακά μας δράματα. Έτσι, οι μισοί και πλέον Έλληνες βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στα αιτήματα μιας προνομιούχας τάξης γραφειοκρατών που απομυζεί τους κόπους μας.

    Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, αντί σχολίου, η Φιλελεύθερη Συμμαχία διατυπώνει το (ρητορικό;) ερώτημα κατά πόσο έχει εκλείψει η έννοια της δουλείας και της δουλοπαροικίας στη σύγχρονη Ελλάδα. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία υποστηρίζει την μετατροπή του ασφαλιστικού συστήματος σε κεφαλαιοποιητικό και την ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού φορέα από τους πολίτες.

Comments are closed.