• Έκθεση ΟΟΣΑ: 555 μέτρα ακρίβειας;

    Μία ζυθοποιία δεν μπορούσε μέχρι πρόσφατα να εμφιαλώσει τσάι. Για να μεταφέρεις οικοσκευή στο εξοχικό θα πρέπει βάσει νόμου να χρησιμοποιήσεις υποχρεωτικά φορτηγό Δ.Χ με άδεια του κράτους. Αυτά και άλλα 553 συμπτώματα του πιο παράλογου κρατισμού καταγράφηκαν στην έκθεση ΟΟΣΑ που για δεκαετίες αφαίρεσαν χιλιάδες ευρώ από το κάθε νοικοκυριό αφήνοντάς τα γυμνά στην κρίση που χτύπησε τους πολίτες.

    Τα τελευταία επτά χρόνια η Φιλελεύθερη Συμμαχία με πάθος επισημαίνει στους πολίτες και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της χώρας τις στρεβλώσεις της ελληνικής οικονομίας οι οποίες ευθύνονται για τις υψηλές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες. Η πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ επαληθεύει τις θέσεις και επιβεβαιώνει τις προτεινόμενες λύσεις μας, όπως και κατά το παρελθόν έχει συμβεί με πολλούς άλλους έγκριτους διεθνείς φορείς και think tank.

    Η δικομματική κυβέρνηση, αποτελούμενη από τα ίδια κόμματα που εφάρμοσαν αυτές τις καταστροφικές στρεβλώσεις τα τελευταία σαράντα χρόνια, είναι ανίκανη να προχωρήσει στο απαραίτητο άνοιγμα της οικονομίας, αφού είναι όμηρος συντεχνιακών συμφερόντων και κρατιστικών και σοσιαλιστικών αντιλήψεων. Όπως και κατά τα παρελθόν έχει οδυνηρά αποδειχθεί για τους πολίτες, μόνο ένας αντισυστημικός πολιτικός σχηματισμός με καθαρές φιλελεύθερες καταβολές μπορεί πλήρως να κατανοήσει και να εφαρμόσει τις ευεργετικές για τους πολίτες φιλελεύθερες πολιτικές που προτείνει ο ΟΟΣΑ.

Comments are closed.