• Συνεργασία για μεταρρυθμίσεις

    Η Φιλελευθερη Συμμαχία με αφορμή το έκτακτο συνέδριο της «Δημιουργίας, ξανά», εύχεται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στη «Δημιουργία». Η προσπάθεια και η επιτυχία κάθε φωνής της λογικής και της μεταρρύθμισης, είναι σημαντική για τη χώρα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Και η προσπάθεια αυτή θα είναι πολύ πιό αποτελεσματική αν όλες οι δυνάμεις της λογικής, της ευθύνης και των  μεταρρυθμίσεων, συστρατευτούν και συνεγείρουν όλους τους υπεύθυνους πολίτες.

    Η Φιλελευθερη Συμμαχία έχει επεξεργαστεί και δημοσιοποιήσει, ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, μια ρεαλιστική πρόταση συνεργασίας όλου του μεταρρυθμιστικού χώρου, με ισοτιμία και χωρίς αποκλεισμούς. Με αισιοδοξία σημειώνει την καταρχήν αποδοχή της πρότασης από τη «Δημιουργία, ξανά» και καλεί όλες τις δυνάμεις του χώρου σε συγκεκριμένα και πρακτικά βήματα για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας, που μπορεί να δράσει σαν καταλύτης θετικών, επιτέλους, εξελίξεων στη χώρα.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία υποστηρίζει πως λάθη του παρελθόντος, παρεξηγήσεις, προσωπικές και μικροκομματικές αντιπαλότητες δε θα πρέπει να αποπροσανατολίζουν από το όραμα της συνεργασίας των δυνάμεων της μεταρρύθμισης για μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, πιο ανοιχτή κοινωνία και πιο ελεύθερη οικονομία με σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα και αποτελεσματική προστασία τους.

Comments are closed.