• ο Πορτοκαλί για τη τρομοκρατική επίθεση στη Δημοτική Αστυνομία Κυψέλης

    Λίγες μόλις μέρες μετά την απελευθέρωση της δημοτικής αγοράς της Kυψέλης και το μήνυμα νομιμότητας, δημοκρατίας και θεσμικής λειτουργίας που αυτή εξέπεμψε, υπήρξε τρομοκρατική εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα της Δημοτικής Αστυνομίας Kυψέλης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αστυνομία συμμετείχε στην επιχείρηση απελευθέρωσης της Δημοτικής Αγοράς, όπως άλλωστε ένα χρόνο πριν υπήρξε καθοριστική η συμμετοχή της στην απελευθέρωση της Πλατείας Συντάγματος από τα αντίσκηνα και τα ράντζα των επαγγελματιών της …αγανάκτισης. Για μια ακόμη φορά οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι τρομοκράτες υποστηρικτές των κολλεκτιβών και της “αυτοδιαχείρισης” έδειξαν” το πραγματικό τους πρόσωπο.

    Μετά από συνεχείς ύβρεις, απειλές και λεκτική βία και αφού απέτυχαν να κινητοποιήσουν τους αληθινούς κατοίκους της περιοχής, πέρασαν στη φυσική βία και την τρομοκρατία.

    Η δημοτική παράταξη “Πορτοκαλί” θεωρεί πως η αντιπαράθεση με τη βία των άκρων -δεξιών και αριστερών-, η λειτουργία των θεσμών και η αταλάντευτη εφαρμογή του νόμου, είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση. Ο δήμος Αθηναίων μπορεί και πρέπει να είναι πρωτοπόρος σε αυτή την προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα.

    Το Πορτοκαλί θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες την πρότασή του για την ουσιαστική αξιοποίηση του χώρου, προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της περιοχής.

Comments are closed.