• Μια μεγάλη διάκριση για την Αντιπρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την εκλογή της Αντιπροέδρου της κας Αθηνάς Δράκου στην Συντονιστική Επιτροπή των μεμονωμένων μελών της Συμμαχίας Φιλελεύθερων Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE Associate Members).  Από το 2011 το ALDE έχει αναπτύξει τον θεσμό των μεμονωμένων μελών όπου κάθε πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να γίνει μέλος του.


  Τα ανεξάρτητα μέλη για πρώτη φορά απέκτησαν και θεσμικό ρόλο με την δημιουργία πενταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής εντός του ALDE.

  Η Αθηνά Δράκου εκλέχτηκε μάλιστα στην πρώτη θέση από 13 υποψηφίους από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Η πρωτιά της Αθηνάς είναι μια ένδειξη της δυναμικής του Ελληνικού Φιλελεύθερου Κινήματος.
  Συγχαρητήρια Αθηνά !

  Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του Συμμαχίας Φιλελεύθερων Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) Sir Graham Watson

  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η πρώτη διαδικτυακή ψηφοφορία του ALDE για την θέσπιση της Συντονιστικής Επιτροπής ήταν επιτυχής. Περισσότερα από 200 μεμονωμένα μέλη εξέφρασαν τη θέλησή τους και τώρα θα εκπροσωπηθούν από πέντε αφοσιωμένους φιλελεύθερους πολίτες. Το κόμμα της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη δεν είναι μόνο το πρώτο κόμμα που προωθεί την ατομική συμμετοχή στο επίπεδο της ΕΕ αλλά και προσκαλεί τους πολίτες της ΕΕ να συμμετέχουν ακόμα περισσότερο στην πολιτική ζωή της ΕΕ.

  Προσβλέπω στη συνεργασία μου με τη νέο-εκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή. Μαζί θα παλέψουμε για μια πραγματικά Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και θα διαδώσουμε το φιλελεύθερο πνεύμα σε όλη την ήπειρο. “

  ALDE Party announces result first steering committee election

   

Comments are closed.