• Για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές: κριτήριο η Ελευθερία

  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές καλεί όλους τους ψηφοφόρους να στηρίξουν εκείνους τους συνδυασμούς που έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που δεν θα εμποδίζει τους πολίτες στο να εργάζονται και να παράγουν πλούτο για τους ίδιους, τις οικογένειές του και τις τοπικές τους κοινωνίες.

  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία υποστηρίζει την τακτοποίηση των οικονομικών των περιφερειών των δήμων με την ισοσκέλιση των προϋπολογισμών τους, την επιδίωξη της οικονομικής και διοικητικής αυτονομίας τους στα πλαίσια της επικουρικότητας, τη μείωση των δαπανών και την αφαίρεση των εμποδίων από την καθημερινότητα των πολιτών ώστε αυτοί να αφεθούν ελεύθεροι να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν, να εργαστούν και να επιχειρήσουν για την ανάπτυξη της οικονομίας αλλά και των διαθέσιμων πόρων για κοινωνικές υπηρεσίες ή για την προστασία του περιβάλλοντος. Ακόμη υποστηρίζουμε πως οι Αυτοδιοικητικές αρχές πρέπει να δρουν με βασική αρχή την ισονομία καταργώντας κάθε αρνητική ή θετική διάκριση ανάμεσα στους πολίτες.

  Οι συνδυασμοί που θα υποστηρίξουν έστω και μέρος των παραπάνω με αξιόπιστα και έντιμα πρόσωπα, θα έχουν τη στήριξη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

  Σας ενημερώνουμε πως τα παρακάτω μέλη της ΦΣ κατεβαίνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

  • Στο Δήμο Ιωαννιτών (Γιάννενα)

  Νάσος Παπαχριστόδουλος με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Πρωτοπορία», Υποψ. Δήμαρχος Νίκος Γκόντας, υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Ιωαννιτών.
  Θοδωρής Αλεξίου – με το συνδυασμό «Γιάννενα Τώρα» (υπ. Δήμαρχος Άρης Μπαρτζώκας). Υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.

  • Στο Δήμο Κάτω Αχαγιάς 

  Ιωάννης Κατσαρός, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας. «Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων -νέοι ορίζοντες-» με υποψήφιο δήμαρχο τον Διονύση Γκοτσούλια.

  • Στο Δήμο Αιγιαλείας

  Χρήστος Μαυρόγιαννης, με το συνδυασμό, «Δημοτική Συσπείρωση Αιγιαλείας», υπ. Δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, υπ. στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Αιγιαλείας.

  • Στο Δήμο Ωρωπού

  Δημήτρης Σταύρου,  στην εκλογική περιφέρεια Ωρωπίων (κεντρικό), με τον συνδυασμό “Δυναμική Πολιτεία” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη.

  • Στο Δήμο Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης

  Χρήστος Μαντάς, υποψήφιος για το Κοινοτικό Συμβούλιο Εκάλης με τον Συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ. Θωμάκο.

Comments are closed.