• Δημήτρης Στρατούλης: Συνδικαλιστής ΟΤΕ, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, και δικαστής Dredd;

    Οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Στρατούλη σύμφωνα με τις οποίες απειλεί με φυλάκιση όποιον θεωρήσει ότι ‘ξεπουλά τη δημόσια περιουσία’ είναι ενδεικτικές του ύφους της Αριστεράς που βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την εξουσία.

    Πέρα από τη λυσσαλέα υπεράσπιση της πιο στυγνής συνδικαλιστοκρατίας που χρεωκόπησε την Ελλάδα, οι δηλώσεις έχουν ενδιαφέρον σε ότι αφορά τη στάση της Αριστεράς απέναντι στο διαχωρισμό των εξουσιών.


    Ο κ. Στρατούλης δηλώνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ως βουλευτής θα βάλει στη φυλακή αυτούς που θεωρεί ενόχους, ξεχνώντας ότι η δικαιοσύνη και όχι η βουλή δικάζει και βάζει φυλακή. Ο λαϊκισμός βρήκε το δικό του Δικαστή Ντρέντ.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καταδικάζει αυτό το ‘επαναστατίζον’ κλίμα που διαβρώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Κράτος Δικαίου. Κάποιοι εξακολουθούν να ονειρεύονται μια Ελλάδα καθ’εικόνα και καθ’ομοίωση των τριτοκοσμικών καθεστώτων που λατρεύουν. Οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να ζήσουν σαν υποχείρια του κ. Στρατούλη ή σαν πολίτες μιας σύγχρονης φιλελεύθερης δημοκρατίας

Comments are closed.