• Βιβλικές καταστροφές με ανθρώπινα θύματα

    Η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, η αδιαφορία και η ανικανότητα κρατικών λειτουργών και πολιτικών προϊσταμένων, αντιμετωπίζονται δυστυχώς ως δεδομένα από την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.Σήμερα όμως, που το τίμημα είναι ανθρώπινες ζωές και όχι μίζες ομολόγων στις τσέπες επιτήδειων απατεώνων, ξεπερνιούνται και τα απώτερα όρια ανοχής και του πλέον καλόπιστου πολίτη.

    Η ασφάλεια της ζωής των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί να εξαρτάται από την ταχύτητα του ανέμου και την πρόγνωση του καιρού.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία δεν προτίθεται να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία της Πελοποννήσου προκειμένου να προβάλλει τις πολιτικές τις θέσεις για το περιβάλλον και την δασοπροστασία.

    Και βέβαια δεν ζητά την ανάληψη την πολιτικής ευθύνης από την κυβέρνηση που έχει οδηγό την διακηρυγμένη ανευθυνότητα, ούτε ζητά τις παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών που εξαρχής αρνήθηκαν πεισματικά να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καλεί τους ενεργούς Έλληνες πολίτες να εκφράσουν στις επερχόμενες εκλογές την αποστροφή τους στις επικίνδυνες πολιτικές συντεχνίες που λυμαίνονται την πολιτική ζωή του τόπου και να στηρίξουν τις προσπάθειες της για μια ανοιχτή κοινωνία υπεύθυνων πολιτών όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου.

Comments are closed.