• Απειλούν να κάψουν και να δολοφονήσουν όσους δεν απεργήσουν!!!

  Στα τραγικά γεγονότα της 5ης Μαΐου 2010, οι διερχόμενοι διαδηλωτές, -και όχι μόνο οι εμπρηστές κουκουλοφόροι- φώναζαν στους εγκλωβισμένους στην τράπεζα: «να καείτε απεργοσπάστες»…

  Στη Θεσσαλονίκη, οι γνωστοί αυτόκλητοι  προστάτες των εργαζομένων, απέκλεισαν για 25 μέρες ένα εστιατόριο, διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση ενός υπαλλήλου. Εμπόδιζαν, για 25 μέρες, την είσοδο πελατών και το εστιατόριο τελικά έκλεισε αφήνοντας άνεργους 30 περίπου εργαζόμενους…

  Στο πρόσφατο  κάλεσμα για απεργία της ομοσπονδίας πρακτόρων ΟΠΑΠ, αναφέρονται απροκάλυπτες και φασιστικές απειλές εναντίον όσων δεν απεργήσουν. Παραθέτουμε άνευ σχολίου σημεία από τις ανακοινώσεις των «συνδικαλιστών»:

  • «Τώρα δεν είναι μάχη. Είναι ο πόλεμος. Και όποιος δειλιάσει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης. Όποιος σπείρει τη διχόνοια, θα στηθεί στον τοίχο. Το δίκιο μας, μας δίνει δικαιώματα έκτακτης ανάγκης. Ξηλώστε τις μηχανές όποιου τολμήσει να βάλει κλειδί στην πόρτα πρακτορείου. Κλείστε τους όπου ανοίξουν. Αυτή η μάχη δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ».
  • «Οι ομάδες περιφρούρησης που θα οργανώσουν τα σωματεία έχουν εντολή να κλείσουν με κάθε τρόπο τους προδότες. Δεσμευόμαστε πως σε όποιου σωματείου η διοίκηση ανοίξει κερκόπορτες, την επόμενη μέρα θα μας βρουν μπροστά τους. Στάχτη να γίνουν. Καλύτερα να κλάψουν 100 παρά οι οικογένειες πέντε χιλιάδων. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ».
  • «Την Πέμπτη το βράδυ έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου, ΟΛΟΙ οι πράκτορες θα παραδώσουν τα SISCO τους στους κεντρικούς πράκτορες. Όποιος δεν παραδώσει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δικαιολογία, δίνουμε εντολή να του το πάρουν οι πράκτορες της περιοχής και η ευθύνη βαραίνει την Ομοσπονδία. Αυτός ο πόλεμος θα έχει θύματα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ».

  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία πιστεύει ότι πρέπει να αντιταχθούμε ήρεμα αλλά σταθερά και με παρρησία, στο «αυγό του φιδιού» που αφού επωάστηκε χρόνια, τώρα εκκολάπτεται.

  Τα ατομικά δικαιώματα, η ανοικτή κοινωνία και η ελευθερία, αποτελούν τον πυρήνα του αξιακού μας συστήματος και αποτελούν, ταυτόχρονα, και τον πιο σύντομο και σίγουρο δρόμο για την έξοδο από την κρίση, για ανάπτυξη και ευημερία. 

Comments are closed.