• Καταγγελία

    Καταγγελία της διεθνούς οργάνωσης κατά της διαφθοράς «Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς» κατά επιφανών στελεχών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ.

    Η βουβή, βεβιασμένη, προσχηματική, άνευ ουσίας και διαλόγου προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται άδοξα, με σοβαρές καταγγελίες από την οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια-Transparency International» και από τη Διακοματική Επιτροπή ελέγχου εκλογικών παραβάσεων, για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας (Νόμος 3023/2002), από όλα σχεδόν τα μεγάλα κόμματα και από πολλούς υποψήφιους βουλευτές τους.

    Σύμφωνα με τις παραπάνω καταγγελίες επιφανή στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παραβιάζουν ευθέως την εκλογική νομοθεσία αναρτώντας φωτογραφίες τους σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον και τα μεγάλα και τα μικρότερα κόμματα (ΛΑ.Ο.Σ., ΔΗ.ΑΝ), παρανόμως αναρτούν αεροπανώ σε δημόσιους χώρους και αφισοκολλούν χωρίς άδεια.

    Αν προσθέσουμε στα παραπάνω την πρωτοφανή περιφρόνηση στους θεσμούς με τις επιθέσεις στον Άρειο Πάγο από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την περίπτωση της κας Γεννηματά, την αυθάδη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Εμείς θα αναφέρουμε στα έντυπά μας τη συνεργασία ΔΗΚΚΙ-ΣΥΡΙΖΑ, ότι και να λέει ο Άρειος Πάγος», τη δήλωση της Παπαρήγα στο debate ότι οι νόμοι μπορούν να μην εφαρμόζονται και να καταργούνται από το «λαό», κατανοούμε πώς εννοεί το υπάρχον κρατικίστικο πολιτικό σύστημα και όλα τα κόμματα, το κράτος δικαίου, την ισονομία, τη Δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποιεί στον ελληνικό λαό την καταγγελία της διεθνούς οργάνωσης κατά της διαφθοράς και καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να σκεφτούν σοβαρά όλα όσα προηγήθηκαν και όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να μην προσθέσουν με την ψήφο τους άλλη μια χαμένη τετραετία στην πολιτική ζωή της χώρας. Τους καλεί να καταψηφίσουν αυτούς που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα και να υπερψηφίσουν τις πρωτοποριακές προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

    Ηρθε η ώρα των ιδεών της ελευθερίας!

    Τώρα ο Φιλελευθερισμός!

Comments are closed.