• 4ο Τακτικό Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοινώνει την τέλεση του 4ου Συνεδρίου της το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43 στην Αθήνα, και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της να παρευρεθούν.  Το πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει ως εξής:

  11.30-12.00 Προσέλευση – Εγγραφή Συνέδρων
  12-1.30 12-1.30 Καλωσόρισμα- Εκλογή  Προεδρείου – Χαιρετισμοί – Διάλογος για την κρίση και το Φιλελεύθερο χώρο.
  1.30-2.00 Διάλειμμα – εγγραφή ομιλητών για το επόμενο δίωρο.
  2.00-4.00 Προτάσεις για αλλαγές σε πρόγραμμα, καταστατικό, πολιτική στρατηγική και άλλες γενικές τοποθετήσεις (όριο τοποθετήσεων 5 με 10 λεπτά)
  4.00-4.45 Διάλειμμα για φαγητό, εγγραφές υποψηφίων για τη νέα Συντονιστική Επιτροπή, χαλαρή συζήτηση.
  4.45-7.00 Ψήφιση προτάσεων για τις όποιες αλλαγές  και εκλογή της νέας Συντονιστικής Επιτροπής
  7.00 Λήξη Συνεδρίου

  Οι τοποθετήσεις και οι συζητήσεις πάνω στις προτεινόμενες αλλαγές από τις 12 έως τις 4 θα είναι ανοιχτές σε φίλους και μη μέλη του κόμματος.

  Προτάσεις για το πρόγραμμα και το Καταστατικό της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μπορούν να κατατεθούν και από το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2011.

  Με τέσσερα χρόνια παρουσίας  η Φιλελεύθερη Συμμαχία αποτελεί μια σταθερή και συνεπή φωνή που προωθεί την έννοια της ελευθερίας σε όλους τους τομείς της ζωής, που αγωνίζεται για τη κατάργηση των διακρίσεων και που σε αυτή την τραγική στιγμή για τη χώρα έχει άμεσες, ριζοσπαστικές αλλά εφαρμόσιμες και δοκιμασμένες λύσεις για την έξοδο από τη κρίση.
  Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.

Comments are closed.