• Υποψήφιοι της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προς τους υποστηρικτές της, τα στελέχη που θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

    Στον δήμο Αθηναίων η Φιλελεύθερη Συμμαχία στηρίζει την πολιτική κίνηση Πορτοκαλί (www.portokali2010.gr) που προτείνει μια φιλελεύθερη οπτική για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Αθήνας. Το Πορτοκαλί συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καμίνη – Δικαίωμα στην πόλη. Από την Φιλελεύθερη Συμμαχία υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνος Κουκόπουλος και Νίκος Δαμηλάκης στο 1ο  δημοτικό διαμέρισμα. Επιπρόσθετα συμμετέχουν και άλλα τρία μέλη του Πορτοκαλί στο ψηφοδέλτιο:  Ο Τάσος Αβραντίνης (7ο διαμέρισμα), η Αθανασία Χριστίδη (3ο διαμέρισμα) και η Μελίνα Δασκαλάκη (1ο διαμέρισμα)

    Στον δήμο Ωρωπού οι Δημήτριος Σταύρου και Παναγιώτης Φωτόπουλος συμμετέχουν στη  κίνηση «Δυναμική Πολιτεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη. Και οι δύο είναι υποψήφιοι στην δημοτική ενότητα Ωρωπίων.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καλεί τους πολίτες των παραπάνω περιοχών να στηρίξουν με την ψήφο τους τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες ώστε να προωθηθούν περισσότερες φιλελεύθερες λύσεις στις τοπικές κοινωνίες τους.

Comments are closed.