• Τώρα και τα παιδιά στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής!‏

    H Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την πιο βδελυρή έκφανση του ρατσισμού, όπως εκφράσθηκε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ζήτησε στοιχεία για τους αλλοδαπούς μαθητές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία της χώρας. Καταδικάζουμε ακόμα και την πρόθεση του Υπουργού Παιδείας να διερευνήσει το θέμα αντί να απορρίψει τη βάση του ερωτήματος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

    Πέρα από τις απόψεις που μπορεί να έχει κάποιος για το μεταναστευτικό, ελπίζουμε ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στη προστασία των παιδικών ψυχών από το δηλητήριο του μίσους και του διχασμού. Σε τι σκοτάδι μπορεί να έχει καταπέσει η συνείδηση και η ψυχή ενός ανθρώπου που ξεχωρίζει τα παιδιά με κριτήριο τη φυλή και τη καταγωγή;

    Ευχόμαστε έστω και σε αυτή τη στιγμή όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες εκλογές να κατανοήσουν ότι είναι θέμα χρόνου το μίσος που εκφράζει αυτό το κόμμα να χτυπήσει τη δική τους πόρτα και να είναι αυτοί τα επόμενα θύματα της.

    Οφείλουμε στα παιδιά που ζουν στην Ελλάδα και που δεν έχουν πλήρη αντίληψη της θλιβερής επικαιρότητας να τους παραδόσουμε έναν κόσμο που η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός θα διδάσκονται ως ιστορικά φαινόμενα παλαιότερων ανώριμων εποχών.

Comments are closed.