• Το 2009 να γίνει χρονιά περισσότερης ευτυχίας και ελευθερίας

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σας εύχεται κάθε προσωπική ευτυχία και επιτυχία για το νέο έτος!  Να είναι το 2009 ένα έτος δημιουργικότητας, έμπνευσης και επίτευξης των προσωπικών και συλλογικών σας στόχων. Προπάντων, να είναι ένα έτος με υγεία!

    Το 2009 προμηνύεται ως ένα έτος έντονων προβλημάτων στην δημόσια ζωή της χώρας μας. Θα είναι έτος δοκιμασίας και κρίσης τόσο για το μέχρι τώρα κρατικοπαρεμβατικό μοντέλο της οικονομικής μας ανάπτυξης όσο και για το πολιτικό σύστημα που το δημιούργησε και το διαχειρίστηκε.  Θα είναι όμως ταυτόχρονα και έτος ευθύνης για όλους όσους ενστερνίζονται την πολιτική της Ελευθερίας, όχι μόνο ως ιδεολογική θέση αλλά και ως ρεαλιστική προοπτική εξόδου της χώρας από την πολύπλευρη κρίση που δημιουργούν τα συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών.

    Η ενεργή βοήθεια όλων σας είναι απόλυτη αναγκαιότητα και απαράβατη προϋπόθεση, για να αποκτήσει η πολιτική πρόταση, που η Φιλελεύθερη Συμμαχία καταθέτει στην ελληνική κοινωνία, την δυναμική που θα της επιτρέψει να γίνει μέρος της λύσης των προβλημάτων και των αδιεξόδων της χώρας μας.

    Σας περιμένουμε και φέτος συμμέτοχους και κοινωνούς της προσπάθειάς μας.
    Ευχόμαστε να γίνει το 2009 χρονιά περισσότερης ευτυχίας και ελευθερίας για όλους.

Comments are closed.