• Καταστρέφοντας τα ελληνικά κρασιά με όπλο την ιδεοληψία

  “Η άποψη της κυβέρνησης για την οικονομία θα μπορούσε να συνοψιστεί ως εξής: Αν κινείται, φορολόγησέ το. Αν συνεχίζει να κινείται ρύθμισέ το. Και αν σταματήσει να κινείται, επιδότησέ το.”
  Ronald Reagan

  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει την αγανάκτησή της για τον τρόπο με τον οποίο η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞ.ΕΛ προαναγγέλλει την εισαγωγή ενός ακόμη νέου φόρου 30 λεπτών ανά φιάλη στο κρασί.
  Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει στην αύξηση της τελικής τιμής και στην συρρίκνωση μια εξωστρεφούς και πλήρως ανταγωνιστικής επιχειρηματικής δραστηριότητας από άκρο σε άκρο ΟΛΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ!

  Είναι μια εξωφρενική πρόταση ίδιας λογικής με τη φορολόγηση των μικρών ζυθοπαραγωγών και γενικώς όλων των «φαεινών» ιδεών του επιτελείου της συγκυβέρνησης που μπορούν να συμπυκνωθούν στη φράση “ό,τι κινείται, φορολογείται”.

  Συμπαραστεκόμαστε στους αμπελουργούς και τους οινοπαραγωγούς, ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια όσης επιχειρηματικότητας έχει μείνει σε αυτή τη χώρα μετά τη λαίλαπα των capital control και όλων των κεντρικά ελεγχόμενων ρυθμίσεων που ζει ο τόπος τον τελευταίο χρόνο.

  Καλούμε την κυβέρνηση να πάψει να απειλεί όποιον Έλληνα επιχειρεί με νύχια και με δόντια να αντισταθεί στις αντιαναπτυξιακές της πολιτικές, οι οποίες στην ουσία μας οδηγούν και σε νέα μνημόνια. Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε να γίνουν μεταρρυθμίσεις, ούτε να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι που θα μας βγάλουν από το τέλμα, αν συνεχιστεί αυτή η σκληρή φορομπηχτική πολιτική.

  Οι Έλληνες επιχειρηματίες οφείλουν να δώσουν μια ξεκάθαρη πολιτική απάντηση στους «άσχετους» που κυβερνούν τη χώρα και να μην υποκύψουν στα κρατικιστικά παιχνίδια. Στη Φιλελεύθερη Συμμαχία έχουμε και τις προτάσεις και τα στελέχη και την πολιτική βούληση να πράξουμε αυτό που έχει ανάγκη η χώρα.

Comments are closed.