• Φυγή προς τα εμπρός!

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία στο ζοφερό, μετεκλογικό τοπίο παρακολουθεί με έντονο προβληματισμό και ανησυχία, την αδυναμία συγκρότησης ενός σοβαρού και αξιόπιστου μεταρρυθμιστικού, ευρωπαϊκού μετώπου. Ενός εναλλακτικού πόλου που θα συγκεντρώσει και θα εκφράσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και θα δώσει θετική διέξοδο σε όλους αυτούς που ζητούν φυγή προς τα μπρος.
    Μια τέτοια εναλλακτική πρόταση είναι προφανές ότι δεν μπορεί να περιλαμβάνει τα δυό παλιά κόμματα εξουσίας (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ), υπεύθυνα για τη σημερινή κατάντια, ούτε τα κόμματα της στείρας αριστερής άρνησης και της δεξιάς  εθνικιστικής υστερίας.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία στα 5 χρόνια της ύπαρξής της έχει συμμετάσχει σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και προωθεί σταθερά την ιδέα ενός μετώπου λογικής και ευαισθησίας με προοδευτική κατεύθυνση,  πάνω στους άξονες των ατομικών δικαιωμάτων, της πολιτικής και οικονομικής ελευθερίας.
    Στην κρίσιμη παρούσα συγκυρία θα υπερασπίσει σταθερά τις ίδιες αξίες, με σεβασμό στην ατομική και συλλογική αυτονομία, χωρίς παλαιοκομματικές τακτικές, προσωπικές στρατηγικές και εκβιαστικά διλήμματα.

Comments are closed.