• Η «σοβαρή» Χρυσή Αυγή είναι εδώ και κυβερνά!

    Οι φασίζουσες, επαίσχυντες και ομοφοβικές δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης  κ. Αθανασίου έρχονται να το επιβεβαιώσουν με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο.

    Η πέρα απο καθε αρρωστημένη φαντασία προσβολή συμπολιτών μας που έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος όπως κάθε άλλος πολίτης και δεν απαιτούν παρά την αναγνώριση και των ίδιων δικαιωμάτων, προκαλούν αποστροφή!

    ‘Οπως κάθε καλός πολιτικάντης, ο υπουργός δικαιοσύνης προσπαθεί να χρησιμοποιήσει και το ψέμα ως σύμμαχο. Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πουθενά δεν απαγορεύει τον γάμο ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου φύλλου.

    Συγκεκριμένα το αρθρο 12 αναφέρει:
    “Δικαίωμα συνάψεως γάμου
    ‘Αμα τη συμπληρώσει ηλικίας γάμου, ο ανήρ και η γυνή έχουν το δικαίωμα να συνέρχωνται εις γάμον..”
    Ειναι φανερό οτι αναγνωρίζεται το δικαίωμα σε άνδρες και γυναίκες, να παντρεύονται.
    Πουθενά δεν αναφέρεται να παντρεύονται, “μεταξύ τους”.
    Αλλά δίχως αιδώ, ο υπουργός ψεύδεται. Επιπρόσθετα μάλιστα, το άρθρο 14 απαγορεύει καθε διάκριση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που βασίζεται στο φύλλο.


    Την ίδια στιγμή που ψευδώς επικαλείται την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ο ομοφοβικός Υπουργός επιμένει να διασύρει την χώρα αρνούμενος να επεκτείνει την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, παρά την καταδίκη της Ελλάδας απο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ειναι απογοητευτικό και εξοργιστικό ταυτόχρονα, υπουργός μιας ευρωπαϊκής χώρας στο 2014 να ομολογεί ότι θα κριθεί στη βάση (και) θρησκευτικών κριτηρίων (!!!) η εφαρμογή ή όχι ενός βασικού ανθρώπινου δικαιώματος!

    Σε ότι αφορά την πρόσδεση στην “παράδοση”, δεν αποτελεί παρά την θλιβερή ομολογία πως οι κυβερνώντες επιλέγουν να βλέπουν τον κόσμο μέσα από το μακρυνό χθες, και όχι μέσα από το σήμερα και το αύριο. Αποψη επάξια, καθε συντηρητικού που αγκαλιάζει την στασιμότητα.

    Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, βρίσκεται απο χθες στο εδώλιο. Τον ρωτάμε:
    – αναφερόμενος στην μεσσαιωνικής αντίληψης “φύση του ανθρώπου”, θεωρεί πως υπάρχουν Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και Ευρωπαίοι πολίτες…”αφύσικοι”;

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχια, θεωρεί με την σειρά της πως ενάντια στη “φύση του ανθρωπου” ως έλλογου όντος, είναι μόνον η ανοησία. Η ιδιότητα αυτή, καθολου δεν εμπόδισε την κυβέρνηση να επιλέξει τον συγκεκριμένο Υπουργό της Δικαιοσύνης.
    Αυτό θα πει ισότητα ευκαιριών για ολους! Την χειροκροτάμε όρθιοι!

    Το αληθινό success story της κρατικίστικης-συντηρητικής κυβέρνησης, θα είναι ένα και μοναδικό. Θα έρθει το βράδυ των επόμενων εκλογών, όταν θα καταχωνιάστει στην λυτρωτική λήθη.

    Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, θα βρεθεί στο πλευρό των ΛΟΑΤ οργανώσεων μεχρι να κατοχυρωθούν νομικά ολα τα δικαιώματα και οι ελευθερίες. Και μαζί με καθε ελεύθερο άνθρωπο – ανεξάρτητα απο άλλες ιδιότητες, επιλογές, χαρακτηρηστικά, καταγωγή και προτιμήσεις του – δίνουμε κάθε μέρα τον αγώνα για μια πλουραλιστική, πολύχρωμη, πολυπολιτισμική και ανοικτή κοινωνία!

    Με όλα τα μέσα που έχουμε και με όλα τα όπλα που η νομοθεσία μας παρέχει. Ηδη μέλη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μαζί με ανεξάρτητους πολίτες διερευνούν την πιθανότητα να κινηθούν νομικά εναντίον του υπουργού και καλούμε κι άλλους να σταθούν δίπλα μας.

    Ως τότε, υπενθυμίζουμε τον John Stuart Mill:
    «Αν και δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην αλήθεια πως όλοι οι συντηρητικοί είναι ανόητοι, φαίνεται να είναι αληθές ότι οι περισσότεροι ανόητοι ειναι συντηρητικοί.»

Comments are closed.